Radio issue - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 11-24-2012, 09:11 AM Thread Starter
dusterdude
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Jan 2012
Location: hopewell
Posts: 2,052
Radio issue

96 limited with infinity am/fm cassette,radio has started to lose sound.at times it hisses and scratches like a bad antenna connection and at times it just goes quiet,still have power coming in,the clock works and the stations still show up.any ideas?

dusterdude is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 11-24-2012, 09:29 AM
9859limited
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: May 2011
Location: Woburn
Posts: 209
Not to sure but sounds like factory amp is blown to me.
9859limited is offline  
post #3 of 6 Old 11-24-2012, 10:59 AM
Scopez
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Oct 2011
Location: Aiken
Posts: 1,751
Check all the connections on the amp and on the head unit.

Unplug the connectors and check the pins. Check the antenna connection both on the head unit and under the hood.

I believe someone cleaned the connections on the antenna from all the gunk and it was a huge improvement. I'll see if I can find that thread again.

94 ZJ Laredo. 5.2 Crate engine. 6in JKS SA Lift. 33in Destination MTs. ARB Front Bumper.
Scopez is offline  
post #4 of 6 Old 11-25-2012, 01:34 PM Thread Starter
dusterdude
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Jan 2012
Location: hopewell
Posts: 2,052
Damn,was hoping i didnt have to pull the hu out
dusterdude is offline  
post #5 of 6 Old 12-19-2012, 04:02 PM
graffix000
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Aug 2007
Location: PA
Posts: 54
Did you have any luck with this? i am having the same issues on my 94 zj with the infinity gold setup.
graffix000 is offline  
post #6 of 6 Old 12-19-2012, 06:32 PM
Coastaljag98
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Oct 2012
Location: Apalachicola
Posts: 34
This is not the amp. If the amp were blown you'd have no sound all the time period. It's the volume knob on the head unit. you can have the head unit repaired for 100 bucks or get a new used one off ebay for same price. I just bought a used one off ebay and will have my original repaired.
Coastaljag98 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome