Problem on the road today - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > Problem on the road today

Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed LineRuffstuff Axle Simple Swap Kit!ROCK BOTTOM prices on LIFT KITS at Rockridge4wd!! WANT TO

Reply
Unread 03-25-2002, 05:12 PM   #1
salmon754
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: wb pa
Posts: 1
Problem on the road today

My girlfriend called me today and told me that she had a problem with her 1997 4.0l zj. She was on the highway doing about 70mph with the cruise control on and started loosing power. She took it out of cruise control mode and stepped on the gas and the vehicle continued to loose power. She pulled over, shut it off, and re-started it and it worked alright for about 10minutes and then did the same thing again. Has anyone ever exxperienced this type of problem? Could it be a faulty fuel pump????

Thank You
Al

salmon754 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-27-2002, 11:14 PM   #2
eliot24
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 5
That happened to my bro's 95. It was his starter.
eliot24 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-28-2002, 11:37 AM   #3
S.Shine
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Temple, TX
Posts: 10
That exact same thing happened to my 98 Grand. I replaced the fuel pump and it solved the problem.
__________________
2001 Grand Cherokee Limited
4x4
V8
Up Country
S.Shine is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-28-2002, 11:00 PM   #4
Kess
Registered User
 
Join Date: May 2001
Location: Allegan, MI
Posts: 158
it wouldnt be the starter i highly doubt, because why would ur starter have ne thing to do driving down the road, the starter isnt engaged, but my first thought was wires plugs that kinda thing but if it was alright for a little bit then did it again, my guess would go for the fuel pump...
__________________
In comission:2004 WJ, stock....

Retired:1994 JGC Laredo I6 4.0L, Smittybilt Outland brush guard, 1 3/4" Daystar coil spacers, custom air intake with tube K&N, Borla cat-back, KC Daylighters 6" 150w stainless steel, Xenon superwhite headlights 85/100w, 235/75/15 Pirelli Scorpian A/T, billit aluminum grill inserts
Kess is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.