power steering blowing fluid out cap. - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > power steering blowing fluid out cap.

FS: Wranger BRIGHT License Plate LED! Just $3! Great valueThanksgiving/Black Friday/Cyber Monday Deals at JeepinOutfBlack Friday Sale!!

Reply
Unread 07-02-2013, 02:19 PM   #1
CherokeeMjc
Registered User
1995 XJ Cherokee 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Hawthorne, Florida
Posts: 12
power steering blowing fluid out cap.

I noticed that my power steering was whinning. I went got fluid and added. I noticed it has been blowing the fluid out the cap. When the cap is on. Replaced with one I had along wwith steering box. Its doing the same thing. IDK what the deal is. HELP.....

CherokeeMjc is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-02-2013, 02:59 PM   #2
a70eliminator
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Kent Ohio
Posts: 864
Take fluid out with a turkey baster until the level just touches the end of the dipstick and it should be fine.
a70eliminator is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-02-2013, 03:33 PM   #3
CherokeeMjc
Registered User
1995 XJ Cherokee 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Hawthorne, Florida
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by a70eliminator View Post
Take fluid out with a turkey baster until the level just touches the end of the dipstick and it should be fine.
It has pushed all the fluid out. And acting like it has no power steering.
CherokeeMjc is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-02-2013, 03:42 PM   #4
a70eliminator
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Kent Ohio
Posts: 864
Is the return hose kinked maybe, thats all I can think of.
a70eliminator is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-07-2013, 07:53 PM   #5
CherokeeMjc
Registered User
1995 XJ Cherokee 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Hawthorne, Florida
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by a70eliminator View Post
Is the return hose kinked maybe, thats all I can think of.
It turned out to be the pump went out. Got new one and all OS good.
CherokeeMjc is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.