Parasitic Drain Fix - Could it be this simple? -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-30-2013, 05:02 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jul 2011
Location: White Plains
Posts: 91
Parasitic Drain Fix - Could it be this simple?

I put a new battery in my 98 ZJ this past fall, hadn't had any problems over the winter.....then over the past month or so I slowly started to have problems. It's not a DD and I thought I just wasn't driving it enough, it would hold the charge for a week, then 4 days, then finally when it wouldn't hold a charge more than a couple of days I figured I had a parasitic drain. I researched some different post on tracing those down but was really confused and pressed for time so had decided to take it to an auto electric place. I had read a post about the tail gate switch being bad and freaking out the BCM and when I was loading some stuff in the back I noticed the screws holding the gate latch in place were loose......I tighten 'em up and now the drain seems to have disappeared. Could it have been that simple that the latch was loose and hence the switch inside the lift gate wasn't working properly.

spur0701 is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome