Non Start Jeep Grand 93 - Page 5 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #61 of 64 Old 09-28-2013, 10:59 AM Thread Starter
flash2225
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Jul 2013
Location: tumwater
Posts: 44
I'll do that this afternoon.

flash2225 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #62 of 64 Old 09-29-2013, 06:10 PM Thread Starter
flash2225
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Jul 2013
Location: tumwater
Posts: 44
Big storm yesterday, so working on this right now
flash2225 is offline  
post #63 of 64 Old 09-29-2013, 08:50 PM Thread Starter
flash2225
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Jul 2013
Location: tumwater
Posts: 44
Well, it seems that the o2 sensor wiring is good. For the fun of it, i installed a TPS sensor that i got from the junkyard (the sensor that was in there was from NAPA, their top of the line), and swapped out the IAC with a junkyard part, and its idled well for 30 min, no studders or voltage drops. Is it possible with the non OEM TPS sensor, that the readings were just off, leading to a lean fuel mixture causing the o2 sensor to read bad?

I didnt get a chance to test drive it yet (pooring down rain, and i wasnt going to drag an 8 year old kid with me), that will be tomorrow. There was just a slight flutter of the RPMS after about 20 minutes of idling. Is it possible thats just the ECM relearning?
flash2225 is offline  
post #64 of 64 Old 09-30-2013, 08:52 PM Thread Starter
flash2225
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Jul 2013
Location: tumwater
Posts: 44
Well i ran it for 30 min with no problems....then stopped at the gas station and it died as i pulled to the pump. Started right back up with no CEL. Still checked and code 21 and 52 which is o2 sensor and running rich. But still ran fine.....ran fine all the way back home, no CEL after that. So weird.


Day 1 of daily driving. Ran great to work with no hickups. Idle steady just over 600 RPMS, no low voltage indications.
flash2225 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome