post #1 of Old 11-08-2013, 02:17 PM Thread Starter
silent35
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2012
Location: Las Vegas
Posts: 126
Need help with this strange noise...

Well, Everytime i turn off my engine i have this strange ticking, I havent a clue what it is, it only started doing this recently. Id love some insight on it. heres a link to the video. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=IHu-1wa9QFM[/ame]

I hope its nothing serious.

silent35 is offline  
post #2 of Old 11-08-2013, 03:01 PM
JasonStebbins
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,138
"This video is private"

My ZJ ticks after I shut it off, it's just the exhaust though.

Can you describe it since we can't watch the video?

Poop
JasonStebbins is offline  
post #3 of Old 11-08-2013, 03:10 PM Thread Starter
silent35
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2012
Location: Las Vegas
Posts: 126
oh sorry its public now
silent35 is offline  
post #4 of Old 11-08-2013, 03:13 PM
JS97ZJ
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dingmans Ferry
Posts: 2,273
oh no it's not.
JS97ZJ is offline  
post #5 of Old 11-08-2013, 03:25 PM Thread Starter
silent35
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2012
Location: Las Vegas
Posts: 126
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=IHu-1wa9QFM[/ame] New Link
silent35 is offline  
post #6 of Old 11-08-2013, 03:42 PM
JS97ZJ
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dingmans Ferry
Posts: 2,273
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=IHu-1wa9QFM[/ame]

Try this one.

That's a weird noise,,,,, Injectors keep firing?
If you click on the YouTube logo the video comes on..????
JS97ZJ is offline  
post #7 of Old 11-08-2013, 04:42 PM Thread Starter
silent35
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2012
Location: Las Vegas
Posts: 126
yeah thats what it sounds like, i replaced 2 not too long ago, there were on opossite sides which is where it sounds like there comming from, idk why
silent35 is offline  
post #8 of Old 11-08-2013, 07:34 PM
JS97ZJ
Registered User
2004 WJ 
 
Join Date: Dec 2009
Location: Dingmans Ferry
Posts: 2,273
A while back, another member had an extremely noisy injector problem when the engine was shut off. I forget what the solution was but it was related to the PCM not fully shutting down.
I'll check into it, but you can start by checking the connectors to the PCM, swap the ASD relay, and play around with the ignition key.
JS97ZJ is offline  
post #9 of Old 11-12-2013, 12:26 AM
JasonStebbins
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,138
Quote:
Originally Posted by JS97ZJ View Post
A while back, another member had an extremely noisy injector problem when the engine was shut off. I forget what the solution was but it was related to the PCM not fully shutting down.
I'll check into it, but you can start by checking the connectors to the PCM, swap the ASD relay, and play around with the ignition key.
I remember reading this thread.

My ZJ always does this for a few seconds after running for a long time.

Tell the girl in the background that you wouldn't be video taping your engine bay if you knew what that noise was.

Poop
JasonStebbins is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome