Need help fast! -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-19-2011, 01:57 PM Thread Starter
Registered User
1999 WJ 
Join Date: May 2011
Location: Bay City
Posts: 425
Need help fast!

Ok the rear license plate lights on the zj just bought do not work. I opened took the hatch cover off and found all the plugs where unplugged, when I plugged then in the plate lights worked but only with the lights off and the rear wiper motor started to wine. Is there a relay in the wiper that controls the lights?

JeeperV8 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 Old 07-19-2011, 03:00 PM
Registered User
1994 ZJ 
Join Date: Jul 2009
Location: Calgary
Posts: 1,401
I don't remember there being any wires common between the plate lights and wiper motor on my '94. I would check the hatch wiring harness where it enters the chassis and see if any wires have frayed/shorted there.

1994 5.9L ZJ, retrofitted UC package, NP242 swap, 17" JK Moabs with 32" BFG MT KM's.
The Jeep of Theseus
CatSplat is offline  
post #3 of 3 Old 07-19-2011, 04:18 PM Thread Starter
Registered User
1999 WJ 
Join Date: May 2011
Location: Bay City
Posts: 425
Ok I'll start there thanks
JeeperV8 is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome