how to remove the electrical rail - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-07-2013, 09:35 PM Thread Starter
tacozappy
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2013
Location: ROUND ROCK
Posts: 65
how to remove the electrical rail

im not sure what the proper term is but basically where it has the cables that connect to the fuel rail. Im not sure how to remove the electrical rail off those threads, do you just yank it off?

tacozappy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-07-2013, 11:08 PM
AVR2
Web Wheeler
1993 ZJ 
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 3,646
Yes, you pull it gently but firmly off the studs. Once you've got it loose, be careful - some people are able to pivot it 90 degrees away from the rail, but mine starts resisting more than a few degrees of movement, and the last thing I want to to is break anything inside the injector harness.
AVR2 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome