hid install not working need help - Page 2 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 16 Old 01-12-2012, 09:16 AM
somebody5788
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Aug 2008
Location: Warsaw
Posts: 1,127
Quote:
Originally Posted by PAFirefighter11 View Post
You're welcome. Never heard of that brand so I can't comment on the quality, etc. Look at a relay as that may be the issue.





I run relays for the high beam control. I'm a huge fun of having bi-xenon HID's and most setups require the relay harness due to the cutoff shield solenoid control.

The passenger side cutoff was perfect when I first ran it (24 hours or so). It then faded to what you see. The reason for this is the cutoff shield is not popping completely back into the proper location. This seems to be an MH1 issue and doesn't really bother me that much. This kit is sold, though, to my buddy. The new MH1's I have supposedly still have hit or miss issues with the sticky cutoff shield. We'll see how it goes
Ya for the bi xenons the relay kit just makes it easier and that's what I have lol. But if I didn't have bi xenons and it was just a projector without highs I'd probably go without one. I did on my last car since the high beam was separate.

And I see, that makes sense too. I just thought it was kinda odd that mine didn't have the washers on one. I should have contacted TRS by now so they could just send me some washers lol.


2006 Honda 919 - Summer Daily
1994 Jeep ZJ - RC Long Arms | RE 4.5" springs | Bilstein 5100's | RE SS brake lines | Falken 31x10.5-15 tires | Flatland 4x4 bumpers | Summit Soft 8's 15x8 3.75 BS wheels
somebody5788 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
hid , install

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Windows not working! working on it now need quick response please Ganjatrooper ZJ Grand Cherokee Forum 20 10-15-2011 03:27 AM
Sony install Rear speakers and AUX not working mikezjeep ZJ Grand Cherokee Forum 1 09-09-2011 12:27 PM
Cruise not working/AC not working correctly: Need Vacuum line diagram JoshuaDHarp ZJ Grand Cherokee Forum 3 07-28-2011 06:20 PM
ZJ radiator install, best spark plugs, bumper guard install doccjp ZJ Grand Cherokee Forum 10 09-30-2010 08:20 PM
IRO 4'' LA install complete!!!! post install questions (pics to come) FrankTheDank ZJ Grand Cherokee Forum 9 07-12-2009 09:51 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome