HELP!!!!!!!!!JeepGrad 93 - Page 2 -

LinkBack Thread Tools
post #16 of 16 Old 01-26-2005, 04:17 PM
Senior Moment Member
PlatinumZJ's Avatar
1997 ZJ 
Join Date: May 2004
Location: Nashville, TN
Posts: 2,274
Originally Posted by ohboy21
friend told me to knock on the starter and it worked car started right up gears must have got stuck thanks for all the feedback
If it works when you whack it, its most likely the brushes. Be sure to check the cable for corrosion when you work on it.

When all is said and done, more is said than done.
Platinum '97 ZJ LTD, I6 (see profile) Paid for!
Links: Kevin (AKA KOR) for ZJ & WJ stuff,
Kolak for performance stuff. I6 performance info at Dino's jeep 4.0 performance site
Other stuff: Kevin's Roof Rack. KOR sliders, Bored 62mm TB, Blaupunkt Bermuda w/ ipod, Brembo Slotted rotors,
OME steering stabilizer, H4 headlight upgrade...
PlatinumZJ is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome