Fuse #16 - Page 3 - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #31 of 31 Old 03-06-2013, 12:16 PM Thread Starter
Junior Member
Join Date: Feb 2013
Posts: 33
So fuse #7 was my problem and I think I'm going to go with the hack fix and wire a switch like the PO did for fuse 16, the jeeps more of a beater for me and not a daily driver and I don't have the patience to track down the problem causing the draining.

Nate620 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome