Electrical and Tranny Question??? - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > Electrical and Tranny Question???

Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed LineRockridge 4WD IS Taking Zone Offroad Suspension Lift Kits Rough Country Jeep Suspension Deals at Rockridge 4WD!

Reply
Unread 04-01-2009, 11:28 AM   #1
Beamer13
Registered User
1978 CJ7 
 
Join Date: Jan 2009
Location: WI
Posts: 50
Electrical and Tranny Question???

Ok, so here is what is happening. I already read the codes for the tranny and have come to the conclusion that I have to replace the Governor pressure solenoid and the Governor Pressure sensor. But there is one more thing that is happening that has me sort of stumped.

I noticed that after I start my vehicle ( 94 ZJ 4.0L) there is a small click under the dash. When the click happens the OD button doesn't work??

The problem that is happening is I think my vehicle is in limp mode, so it will not go into OD when @ highway speeds.

I just want to know if there is something else that I may have to replace to get myZJ shifting correctly ( based on the issue above)

Thanks!!

Beamer13 is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.