display module - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 Old 02-19-2013, 06:33 PM Thread Starter
93zjgrand
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Location: clover
Posts: 162
display module

my zj didnt come with a display module, i checked ebay and theres 3 differnet ones, do they all use the same connection and mounts

93zjgrand is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 02-19-2013, 08:32 PM
jmonty0523
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2011
Location: Amsterdam
Posts: 542
They all usually have the wiring in there somewhere, or at least ones build for that year. you can't put the '98 VIC in a '93, wiring is different. Also you might not have sensors for the more optioned one. do your research before buying the parts...

...________oooo_
/ ./.\...,\_____ \,_____
[_---_______---_\-\\\\\\-\
(o) )-o---) ) (o) )-o---) )______
jmonty0523 is offline  
post #3 of 7 Old 02-19-2013, 08:53 PM
KoreaZJ
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Aug 2011
Location: GANGNAM STYLE
Posts: 2,666
Top = VIC (Vehicle Information Center)
Bottom = GDM (Graphics Display Module)


GDM might work if wiring is there, but doesn't offer much information on the display. 4WD mode.

You wouldn't have sensors required for VIC warning functions. With some wiring mods, might be able to fake VIC into thinking the sensors are there to prevent warning messages. Then you'd have date/time/4WD display. Could even wire up the "door open" function/display.

Connectors/pinouts changed in '96.
KoreaZJ is offline  
post #4 of 7 Old 02-19-2013, 08:58 PM
Primordial
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Jan 2013
Location: Goose Creek
Posts: 237
Yeah I bought one for my 95 that came with a GDM. The VIC wouldn't even turn on even though it plugged in. Plus a lot of people say they have a lot of problems with them.
Primordial is offline  
post #5 of 7 Old 07-03-2013, 10:42 PM Thread Starter
93zjgrand
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Location: clover
Posts: 162
i have the GDM not the VIC. will the vick plug right in.
93zjgrand is offline  
post #6 of 7 Old 07-04-2013, 01:58 AM
AVR2
Web Wheeler
1993 ZJ 
 
Join Date: Apr 2007
Location: UK
Posts: 3,634
You *probably* have the necessary harness connectors tucked away behind the dash, but you'll be missing some of the sensors the VIC looks for.

Note that the 93-95 VIC uses two plugs, and the 96-98 VIC uses one.
AVR2 is offline  
post #7 of 7 Old 07-04-2013, 03:51 PM Thread Starter
93zjgrand
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Location: clover
Posts: 162
i have the coolent sensor, and fluid sensors,
93zjgrand is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome