Cluster bulbs, the tiny expensive ones. - Page 2 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 22 Old 04-01-2013, 06:28 PM
jnowak
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Nov 2011
Location: dahlonega
Posts: 495
Is it a 231? If so I was told that it displays part-time in both high and low.

jnowak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 22 Old 04-01-2013, 07:03 PM Thread Starter
xcaliber81
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Prince George
Posts: 3,766
Yea 231,Ahh ok that must be it then thanks. Is it a gdm? Behind it there is a male and female red conection I put them together and the tire lights all lit up while it ran no matter what position any lever was in. What are the red conections. Also behind the vic thing there is a bunch or bulbs in that have no purpose what so ever im just wondering because why would they put extra bulbs in if there was nothing to light up? Ill try and snap a pic tonight.
xcaliber81 is offline  
post #18 of 22 Old 04-01-2013, 11:21 PM Thread Starter
xcaliber81
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Prince George
Posts: 3,766
The shifter is blocking the rear wheels they are on. but its so much better being able to see my temp controls at night.
Attached Thumbnails
20130401_220743[1].jpg  
xcaliber81 is offline  
post #19 of 22 Old 04-01-2013, 11:23 PM Thread Starter
xcaliber81
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Prince George
Posts: 3,766
sorry its huge i know and a little blurred but you get the picture.
xcaliber81 is offline  
post #20 of 22 Old 04-02-2013, 04:35 AM
jnowak
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Nov 2011
Location: dahlonega
Posts: 495
First thing I see is your missing two tires. And back to the low deal. Before I did my t case swap it would say low. But after the swap it didn't. But it goes into low. Might be a bad switch indicator on the tcase? Idk for sure just throwing ideas
jnowak is offline  
post #21 of 22 Old 04-02-2013, 08:19 AM Thread Starter
xcaliber81
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Prince George
Posts: 3,766
My shifter is blocking the rear they are lit up.
xcaliber81 is offline  
post #22 of 22 Old 04-02-2013, 08:41 AM Thread Starter
xcaliber81
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Prince George
Posts: 3,766
I forgot to mention there was no bulb in low only in part time so you might be right in saying only part time will light up. I highly doubt the PO would have removed the "vic" to remove some bulbs as he did not seem very handy in that sense.
xcaliber81 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome