JeepForum.com

JeepForum.com (http://www.jeepforum.com/forum/)
-   ZJ Grand Cherokee Forum (http://www.jeepforum.com/forum/f13/)
-   -   cel cod p1762 (http://www.jeepforum.com/forum/f13/cel-cod-p1762-1523521/)

youpat2 05-15-2013 07:04 AM

cel cod p1762
 
so i replaced the governor sensor and solenoid 3 weeks ago, because it didn't want to drive in first gear. it corrected the problem until 2 days ago the code pop back up.so today it acted up in first gear again. maybe i got bad parts or is it time for a new transmission?

Jeeples 05-15-2013 10:21 AM

Quote:

Originally Posted by youpat2 (Post 15434742)
so i replaced the governor sensor and solenoid 3 weeks ago, because it didn't want to drive in first gear. it corrected the problem until 2 days ago the code pop back up.so today it acted up in first gear again. maybe i got bad parts or is it time for a new transmission?

Where did you get your parts from?

I had replaced mine with the larger Borg Warner solenoid and OE type sensor from Cascade Transmission. My pressure sensor was bad out of the box and I replaced it with one from the local Jeep dealer for about $10 more than I paid for the aftermarket part from Cascade. Once installed my issues and CEL went away.

youpat2 05-17-2013 01:27 PM

i brought it of ebay from http://www.ebay.com/itm/251078829812...84.m1497.l2649 the solenoid was one of those bigger heavy duty ones

Jeeples 05-17-2013 04:35 PM

It doesn't say anything about where they source the pressure sensor/transducer from. I would suggest stopping by your local dealer and picking one up from them and installing it. I'm willing to bet that will fix your problem.


The time now is 12:00 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.