post #1 of Old 08-30-2012, 07:11 PM Thread Starter
Silence
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Powder Springs
Posts: 3
A/C electrical issue

Hey everyone, I'm new to the forum as I recently purchased my first Jeep last week ('96 ZJ 4.0). I have been having a little issue with the A/C. When I accelerate its almost as if the blower turns off until I take my foot off the pedal. Now I have checked for the melted connector, one of the pins did melt the surrounding plastic, so I took that out and just hard-wired the two wires, yet the problem continues. Any ideas?

Silence is offline  
post #2 of Old 08-30-2012, 07:23 PM
dusterdude
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Jan 2012
Location: hopewell
Posts: 2,048
Is the fan actually turning off or are you losing air flow thru the vents
dusterdude is offline  
post #3 of Old 08-30-2012, 07:27 PM Thread Starter
Silence
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Powder Springs
Posts: 3
I believe just losing flow through the vents.
Silence is offline  
post #4 of Old 08-30-2012, 07:35 PM
dusterdude
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Jan 2012
Location: hopewell
Posts: 2,048
If you're losing flow,its more than likely a vacuum loss to the vents issue
dusterdude is offline  
post #5 of Old 08-31-2012, 05:11 PM Thread Starter
Silence
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Powder Springs
Posts: 3
Hmm, how would I go about discovering where the problem lies?
Silence is offline  
Reply

Tags
a/c , blower , connector , eletrical , melted


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Electrical Issue?? JeepFL ZJ Grand Cherokee Forum 2 03-22-2012 11:07 PM
electrical issue johnno1 ZJ Grand Cherokee Forum 6 01-21-2012 12:23 PM
Electrical issue - 96 ZJ MAUSS ZJ Grand Cherokee Forum 2 05-23-2011 10:19 AM
96 JGC Ltd - Electrical Issue - HELP! cdooliani ZJ Grand Cherokee Forum 3 03-09-2011 09:25 AM
Electrical issue jonari36 ZJ Grand Cherokee Forum 0 11-06-2006 02:52 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome