97 GC 4.0 I6 TSi, gauge issues,C1- A4 sensor ground? - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-20-2014, 04:34 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Mar 2014
Location: Sacramento
Posts: 1
97 GC 4.0 I6 TSi, gauge issues,C1- A4 sensor ground?

Hi, This is my first post, but I have been reading for years. I have gone through a couple fuel pumps and PCM's trying to figure out my no gas gauge issue.
I have gas I get good continuity, and .2 ohms from the fuel pump to the PCM Connector 3, C26.

My scanner shows no output on fuel gauge from my PCM.

If I disconnect the the battery and reconnect, the gauge registers for a few seconds then back to no gas.

I did a ohms check on the PCM, black connector, C1-A4 - Sensor Ground, I got 7.58 K ohms and no continuity beep to the battery ground wire.
The diode part of the continuity checker gave me a 1.524 normally I get around .2 if it beeps.

What should the sensor ground read? Am I testing the right parts?

Glasshopper is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome