96 Laredo no reverse - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-13-2013, 04:49 PM Thread Starter
JeepDaddy1993
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Nov 2012
Location: Palm Harbor
Posts: 178
96 Laredo no reverse

96 Laredo no reverse when i put in reverse it doesnt move and only revs to 1500rpm then in neutral it drives forward as if in drive but only stays in first and in drive though 1st gear its fine i need a little help here fellas

JeepDaddy1993 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-13-2013, 07:01 PM
ZeeJay1997
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8,580
Sounds like a linkage problem?

If you are in drive and come to stop, what happens?
ZeeJay1997 is offline  
post #3 of 3 Old 06-13-2013, 07:10 PM Thread Starter
JeepDaddy1993
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Nov 2012
Location: Palm Harbor
Posts: 178
It trys to keep going forward in nuetral but doesnt seem to come out of first gear in nuetral then drives normal in D and 2 &1

2000 XJ sport
bone stock...FOR NOW
JeepDaddy1993 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome