94 Grand Cherokee Laredo NIGHTMARE with staying running - Page 2 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > 94 Grand Cherokee Laredo NIGHTMARE with staying running

FS: Jeep Fog Light LED Bulbs! Several Brightness Options! Stainless Steel Door Hinge PinsPoly Door Hinge Bushings

Reply
Unread 09-20-2007, 12:25 PM   #16
jeepunlimited
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ontario
Posts: 578
i had the same problem and a new fuel pump cured EVERYTHING , my pump was getting to hot and the electric motor was shutting down , therefore killing my fuel pressure , let it sit for a bit, the motor would cool and it would fire back up ..

the new fuel pump was easy to install and it was totally worth the money spent.

__________________
1993 Jeep Grand Cherokee Limited
Green/Gold, Tan Leather
4.0L , 42RE transmission-- 242 selectable transfer case
Bone Stock with the acception of a K+N drop in filter and my aftermarket stereo, also did alot of new tune up wear and tear parts!
366 000 kilometers and stilll runs great :)
purchased for $125 bucks, amazing daily driver for the money
jeepunlimited is offline   Reply With Quote
Unread 09-20-2007, 02:23 PM   #17
indept
Registered User
2000 WJ 
 
Join Date: Aug 2007
Location: New Jersey
Posts: 1,306
Like I said earlier check the pressure when it won't start, It's a real easy check.
indept is offline   Reply With Quote
Unread 07-20-2010, 03:59 PM   #18
tylersjeep
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Jul 2010
Location: Narragansett RI
Posts: 305
Ecu

will a 95 grand cherokee 5.2 ecu 110k miles work on my 94 grand cherokee 5.2 105k mile from what i understand there the same right.
tylersjeep is offline   Reply With Quote
Unread 08-23-2013, 11:58 PM   #19
Suemair
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Location: Waupun, Wi
Posts: 1
Crank position sensor! Same thing happened with mine
Suemair is offline   Reply With Quote
Unread 08-24-2013, 05:18 AM   #20
zj97ltd
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: Apr 2013
Location: Cape Coral, FLORIDA
Posts: 1,075
I had a '93 with the 4.0 that did this. It was the crank sensor.
zj97ltd is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.