5.9er amp question...eeek!!! - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > 5.9er amp question...eeek!!!

Dana 30/ Dana 44 Chromoly shaft Kits- ECGSFS: 2007-2013 Jeep Wrangler "HALO" Angel Eye KitFlowmaster's Force II Axle-back exhaust system for the 201

Reply
Unread 08-14-2013, 08:52 PM   #1
t1nk
Newbie
1998 XJ Cherokee 
 
Join Date: Aug 2013
Location: Alton, IL
Posts: 9
5.9er amp question...eeek!!!

I hope this question doesn't call out the flame throwers, but joined here as a supporting member just for the amount of ZJ tech(I have a pretty good handle on my XJ).

I've been searching for a few days and read more than I ever wanted to know about how to kick the factory Infinity stuff out, but my problem doesn't seem so bad and I really want to keep it intact.

So I just got the Jeep a week ago, and the stereo doesn't put out any sound. Everything pointed to the amp being bad, so I picked up a couple from Ebay. Plugged the amp in, fully expecting to be rockin, but no change. I have learned that it isn't getting power to the amp. The amp remote wire seems to be working as it should and I ran a jumper straight from the battery to the power in on the amp, and sound was had.

This is where I'm stuck. Is there a fuse that goes just to the amp, or a relay somewhere for the amp power? If so, could you give me some hints as to the location. If not, do you have any idea what else could be the problem.

TIA,
Jeremy

t1nk is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.