2 small electrical problems on a 93 GC laredo.... - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-04-2003, 01:45 AM Thread Starter
PatrickMcD
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Stafford, VA (40 mi south of DC)
Posts: 30
2 small electrical problems on a 93 GC laredo....

My dad's ZJ has two little electrical bugs that drive me nuts every time I drive it... The first one is the windshield wiper switch... It only works in the 'HI' setting, and every other setting stops the wipers dead. It did this for a while, then it acted normal, now it's been doing this again for a few months. I'm guessing it's the wiper switch, but I want to make sure before I go spend the money on it. The second gripe is the overhead console. The little display that shows direction and temperature hasn't worked in years... It did the same thing as the wiper thing, but not at the same time... It died, then worked for a while, and is now dead again. Is there a fuse for this in the panel? Or is it something more expensive? (BTW, the keyless entry still works fine). Sorry for such a long post, but thanks in advance for any help you folks can offer.
-Patrick

PatrickMcD is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-04-2003, 08:13 PM
Swamp Boy
Registered User
 
Swamp Boy's Avatar
1993 ZJ 
 
Join Date: Jan 2003
Location: New Orleans
Posts: 1,327
Dont know about the overhead console.. But I would think it is the wiper motor itself that is bad. They arent that expensive .Call autozone...

Just another soccer moms Grocery getter....
http://www.jeepforum.com/gallery/fil.../5/hatt034.jpg
Swamp Boy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
2007 Laredo electrical problems Hawkes WK Grand Cherokee & XK Commander Forum 6 01-11-2010 11:19 AM
97 Laredo Electrical Problem deeyounee ZJ Grand Cherokee Forum 9 07-23-2007 11:42 AM
GC Laredo (ZJ) Electrical Problems DAP ZJ Grand Cherokee Forum 2 04-01-2007 11:13 AM
GC Laredo (ZJ) Electrical Problems DAP ZJ Grand Cherokee Forum 1 04-01-2007 10:00 AM
'94 laredo electrical problems Tk v2 ZJ Grand Cherokee Forum 0 07-03-2003 11:51 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome