2 Questins: - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 12-07-2011, 10:41 PM Thread Starter
Cutlass
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 282
2 Questins:

First Question: My wipers do not work on the "High" setting, every other setting works. Any ideas?

Second Question: I think alot of my Instrument cluster and other dashboard bulbs are out, ones that illuminate the A/C and Heat Controls, the one that illuminuates the Headlight switch and a few more... Is there a diagram for interior lighting and such?


1994 Grand Cherokee V8.... R.I.P Black ZJ
IRO/RC 4.5"
33" Dunlop A/T's
Built Not Bought #520
Cutlass is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-08-2011, 12:15 AM
zander21510
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,138
1. Do they not work at all in high or do they still move at the previous setting?

2. There are a few threads about how to replace all the interior bulbs...and I think a writeup on converting to LEDs...
zander21510 is offline  
post #3 of 6 Old 12-08-2011, 06:59 AM
merlot2twisty
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Nov 2008
Location: MiddleOfNowhere
Posts: 156
what happens if you wiggle the switch while it's on high? When you are on low, and switch to high, do the wipers stop dead in the middle of the glass or do they return to the park setting?
merlot2twisty is offline  
post #4 of 6 Old 12-09-2011, 05:43 PM Thread Starter
Cutlass
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 282
the wipers stop in the dead middle

1994 Grand Cherokee V8.... R.I.P Black ZJ
IRO/RC 4.5"
33" Dunlop A/T's
Built Not Bought #520
Cutlass is offline  
post #5 of 6 Old 12-09-2011, 06:52 PM
zander21510
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,138
You're loosing connection when you switch to high. I'm not familiar with the thing but I would imagine that something broke inside the switch mechanism.
zander21510 is offline  
post #6 of 6 Old 12-09-2011, 09:53 PM
roughknight69
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Jun 2009
Location: Jamestown ny
Posts: 1,904
Might be a dead wiper module! Happened to mine and then it wouldnt work on the constant low setting turned out to be a wire wasnt going into the wiper module all the way
roughknight69 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Bunch OF PIC with Questins... MUffler and Catalytic ... blazepsi ZJ Grand Cherokee Forum 27 12-12-2010 07:26 PM
Noob questins about selecting the right WJ Posers ZJ Grand Cherokee Forum 25 05-13-2009 12:11 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome