2" BB install - Page 2 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 22 Old 04-26-2013, 03:56 PM Thread Starter
KyleD31
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: May 2012
Location: Chesterfield
Posts: 480
Quote:
Originally Posted by PolkaPower

For 2" you really don't need too. Here is a pic of mine stuffed with stock bump stops. Never rubbed.
Okay thanks. Those are 31s?

KyleD31 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 22 Old 04-26-2013, 04:56 PM
PolkaPower
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Aug 2011
Location: The Abyss
Posts: 19,250
Quote:
Originally Posted by KyleD31 View Post
Okay thanks. Those are 31s?
Yea pretty close. 245x75 16
PolkaPower is offline  
post #18 of 22 Old 04-26-2013, 05:00 PM Thread Starter
KyleD31
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: May 2012
Location: Chesterfield
Posts: 480
Quote:
Originally Posted by PolkaPower

Yea pretty close. 245x75 16
Okay. Well if I have more questions ill ask lol
KyleD31 is offline  
post #19 of 22 Old 04-29-2013, 12:54 PM Thread Starter
KyleD31
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: May 2012
Location: Chesterfield
Posts: 480
Got it installed!

image-3935682053.jpg
KyleD31 is offline  
post #20 of 22 Old 04-29-2013, 01:02 PM
Myusername1674
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Dec 2011
Location: Chattanooga
Posts: 2,310
Looking good man!

95 FiveTwo ZJ, DD, Lifted, Locked on 35s, Build (in progress)

My 5.9 swap (in progress)

Want your zj to be doorless in 60 seconds?
Myusername1674 is offline  
post #21 of 22 Old 04-29-2013, 01:15 PM Thread Starter
KyleD31
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: May 2012
Location: Chesterfield
Posts: 480
Quote:
Originally Posted by Myusername1674
Looking good man!
Thanks. I'll get my rims and tires in a couple days. I had death wobble once though lol
KyleD31 is offline  
post #22 of 22 Old 04-29-2013, 08:04 PM Thread Starter
KyleD31
Registered User
1993 ZJ 
 
Join Date: May 2012
Location: Chesterfield
Posts: 480
So what I feared has come true, I have death wobble. I have had it a couple times before the lift, but today at about 50 mph if I hit a bump it happens. It happened like 3 times in one drive. I haven't gotten an alignment yet, should I start there? Or look at my control arms or stealing stabilizer?
KyleD31 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome