Yj 2.5 running super rich - Page 3 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #31 of 41 Old 09-01-2011, 11:27 PM
Xpress
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Dec 2010
Location: The Great Big Box
Posts: 5,929
Garage
My temperature sensor is on the intake manifold, pointing outward and on the side. Kinda hard to reach, but time to break out your multi-meter and measure it on the OHM setting with your engine at running temp.


All about that unibody life.
Xpress is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 41 Old 09-02-2011, 05:38 AM Thread Starter
Sawicki4wd
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Chicopee
Posts: 233
Okay thanks ill check back and tell you what it reads.
Sawicki4wd is offline  
post #33 of 41 Old 09-02-2011, 07:34 AM
Que89YJ
Web Wheeler
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit
Posts: 22,846
Sorry its different for the tbi jeeps. I will post up a pic in a little bit. The mpfi have it in the front not ours.
Que89YJ is offline  
post #34 of 41 Old 09-02-2011, 07:46 AM Thread Starter
Sawicki4wd
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Chicopee
Posts: 233
Well I had a nice 2 mile walk to work today. I put 10.5 gallons in the jeep and got 62 miles so I need to fix this. I can't afford to drive like this not at 3.50 a gallon.
Sawicki4wd is offline  
post #35 of 41 Old 09-02-2011, 10:48 AM
Que89YJ
Web Wheeler
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit
Posts: 22,846
Tried this to get you going. Disconnect o2 and the temp sensor to put it into the default calibration 1 at a time and drive it for a few miles and see if it's better
Que89YJ is offline  
post #36 of 41 Old 09-02-2011, 01:41 PM Thread Starter
Sawicki4wd
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Chicopee
Posts: 233
I'll try that. Thanks if it works i owe you a 6 pack
Sawicki4wd is offline  
post #37 of 41 Old 09-02-2011, 01:43 PM Thread Starter
Sawicki4wd
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Chicopee
Posts: 233
So disconnect both or just one.
Sawicki4wd is offline  
post #38 of 41 Old 09-02-2011, 02:06 PM
Que89YJ
Web Wheeler
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit
Posts: 22,846
Do them both. You are going to put it into open loop. It should get you 14 mpg unless you have a fuel pressure or injector issue.
Que89YJ is offline  
post #39 of 41 Old 09-02-2011, 02:17 PM Thread Starter
Sawicki4wd
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Chicopee
Posts: 233
Sounds great to me. My injector was just cleaned
Sawicki4wd is offline  
post #40 of 41 Old 09-06-2011, 03:58 PM
Que89YJ
Web Wheeler
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit
Posts: 22,846
How is it running? Did it make any difference?
Que89YJ is offline  
post #41 of 41 Old 09-07-2011, 12:37 AM Thread Starter
Sawicki4wd
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Chicopee
Posts: 233
I'm not sure yet. I Filled my tank Friday. Then my egr patch blew so until I can find a bolt to fit in the hole I dont wanna drive it. I'll be fixing it tomorrow or Friday so I'll let you know
Sawicki4wd is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome