Who's running a Spartan or Aussie in their D30? - Page 2 - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #16 of 16 Old 10-02-2013, 08:24 AM
Registered User
Jeffro06's Avatar
2006 TJ Wrangler 
Join Date: Jun 2007
Location: Total
Posts: 9,853
Originally Posted by YJames90 View Post
I have probably broken the ears off of 10 D30 shafts and one inner shaft. Some say its time for chromos but I just upgraded to TJ shafts and haven't had a problem yet
I upgraded to a D44 and Rubicon shafts.

Jeffro06 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome