Turn signals stop working when I turn my lights on? - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-10-2008, 05:46 PM Thread Starter
Toner12
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Canada
Posts: 1
Turn signals stop working when I turn my lights on?

I have a '92 Jeep YJ and my turn signals work fine when my lights are not on. As soon as I turn on my lights the turn signals stop working? Anyone have any Idea on where to start? Thanks to any one who can help.

Toner12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-10-2008, 05:54 PM
RCHavok797
Registered User
 
RCHavok797's Avatar
2005 LJ Wrangler 
 
Join Date: Jan 2002
Location: Oxford, CT
Posts: 2,438
Sounds like a bad ground.

2005 LJ Impact Orange 4.0L Automatic (Tigger) - new ride
1991 YJ Sahara 4.0L Automatic
1978 Dodge Lil Red Express - work in progress
RCHavok797 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Turn Signals Not Working GoneWheelin' TJ Wrangler Technical Forum 8 10-23-2009 12:25 AM
Turn signals not working.. RedBarron TJ Wrangler Technical Forum 3 08-16-2009 05:31 PM
Turn Signals Quit Working swingbatta TJ Wrangler Technical Forum 3 09-25-2008 05:40 PM
Turn Signals not working Poseidon17 TJ Wrangler Technical Forum 7 12-08-2004 08:59 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome