Sputtering/loss of power in 1st-3rd gear - Page 2 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Wrangler Forums > YJ Wrangler Technical Forum > Sputtering/loss of power in 1st-3rd gear

Rough Country Deals at JeepHut.comSave at JeepHut on Smittybilt Soft topsUp to $75 Cash Back on Your ARB Fridge Freezer Purchase

Reply
Unread 10-16-2013, 02:48 PM   #16
Que89YJ
Web Wheeler
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit, Michigan
Posts: 14,756
On then tps. Never seen one not get a 33 but the ecu is telling you what's up. Post back what happens. Disconnect the battery to clear codes after replacing the sensor.

Que89YJ is offline   Reply With Quote
Unread 10-23-2013, 09:28 PM   #17
Bighaydn
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Location: Creswell, Oregon
Posts: 150
Problem fixed! No more sputtering what so ever! I feel like there's a new engine in there
Bighaydn is offline   Reply With Quote
Unread 10-23-2013, 09:28 PM   #18
Bighaydn
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Location: Creswell, Oregon
Posts: 150
Plus a lot more power! Thanks so much!! Problem solved!
Bighaydn is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.