problem with 4x4 - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-01-2002, 11:05 AM Thread Starter
blackjeep
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: johnstown
Posts: 120
problem with 4x4

since its winter now ive been putting my jeep in four wheel about three times a day. Recently i noticed that about 1 out of ten times it does not ingage fully. When i put it in it will grind when i go to pull out. I also noticed that every time i put it in there is a alot of slop in the shifter. do you think it could just be my linkage.
any help appreciated.


95 wrangler 1.5" springover Dana44 front Ford8.8 rear 4.10's 35x12.50 MTR's
blackjeep is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-01-2002, 12:17 PM
Trucidus Sum
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Utah
Posts: 97
What year Jeep do you have? Is it shift on the fly or locking hubs? I have a 92 YJ.. Shift on the fly isnt really "on the fly" You can do it while you are moving, but you must put the clutch in and let the engine rev down. Give that a try. And also, when you are in 4wd, the shifter always feels a little more sloppy. But if gets really bad, maybe you should take it in and have them look at the T-case.
Trucidus Sum is offline  
post #3 of 3 Old 01-01-2002, 01:15 PM Thread Starter
blackjeep
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: johnstown
Posts: 120
sorry for not mentioning the year. It is a 95

It does moving or sitting

95 wrangler 1.5" springover Dana44 front Ford8.8 rear 4.10's 35x12.50 MTR's
blackjeep is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
clutch problem ? Master / Slave Cylinder Problem rthompson48082 YJ Wrangler Technical Forum 34 11-30-2011 06:31 PM
Belt problem, blinker problem, and a random problem... Mike89db TJ Wrangler Technical Forum 10 12-14-2009 06:34 AM
brake pad problem, and front drive shaft problem bluejeep2088 TJ Wrangler Technical Forum 1 05-12-2008 10:34 AM
Brake Fluid problem or Jeep Drinking problem daledaniel TJ Wrangler Technical Forum 6 01-04-2008 10:11 PM
FINALLY! fixed idle problem and stalling problem Big-n-Broke-YJ YJ Wrangler Technical Forum 4 02-28-2006 08:50 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome