popping sound while starting - Page 2 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 16 Old 04-17-2013, 05:50 AM Thread Starter
bogleparsons
Registered User
2013 JK Wrangler 
 
Join Date: May 2011
Location: fayetteville
Posts: 1,959
Funny thing after posting on here yesterday my buddies POS chevy Aveo blew a pulley in the timing belt set.

Did you know the timing belt on that POS is accessible by just removing a plastic cover, also factory service says check at 30k wow....


If it's not supposed to move and does use duct tape.
If it's supposed to move and doesn't use WD40
bogleparsons is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome