Performance help - Page 2 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 16 Old 04-12-2010, 02:50 PM Thread Starter
PoppaDucky
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jan 2010
Location: Telephone, Tx
Posts: 118
Okay, I haven't replied in this for a while but here's the current situation... I still can't get to idle right. The idle speed screw won't touch even if I disconnect all the linkage and try and push it back onto the screw. I've got all the lines fixed and it is smooth, but high, like 1800rpm high. Only other problem is that the plug wires I got after rushmod doesn't have the right one that goes to the dizzy. any suggestions?

PoppaDucky is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Hawk Performance HPS High Performance Street Disc Brake Pads? NW Jeep TJ Wrangler Technical Forum 54 11-02-2011 09:54 PM
performance and not performance shocks MODUS TJ Wrangler Technical Forum 4 12-02-2007 10:53 AM
What is the one best add-on for performance for a TJ? jb1dsl TJ Wrangler Technical Forum 19 03-07-2006 05:16 PM
4.2 performance cv2004 YJ Wrangler Technical Forum 4 11-23-2003 04:20 AM
performance cam kauaijeep YJ Wrangler Technical Forum 2 11-21-2002 12:19 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome