post #1 of Old 06-20-2013, 05:56 PM Thread Starter
Unclejimbo
Registered User
1993 YJ Wrangler 
 
Join Date: Sep 2010
Location: Columbus
Posts: 138
led tail light issue

Alright all worked before hand, I installed led tail lights and they work just fine, went to install a single reverse lamp on the passenger side. Its a simple 2 wire lamp so I found the wire coming from the reverse switch wired it and grounded both the led and the light I'm using for the reverse light on the passenger side. Everything still works except the reverse lamp, and I can't figure it out since it should be pretty cut and dry. I figure I'm over thinking it and am missing something. Thanks in advance.

Unclejimbo is offline  
post #2 of Old 06-20-2013, 06:44 PM
roadyrob
Registered User
1987 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2007
Location: west palm beach fl
Posts: 1,977
did you try reversing the wires on the reverse light? LED's are directional and only work one way.

Do everything with a positive attitude, it won't always work but you'll piss enough people off to make it worthwhile.

the voices aren't real but they sure have good ideas.
roadyrob is offline  
post #3 of Old 06-20-2013, 08:11 PM Thread Starter
Unclejimbo
Registered User
1993 YJ Wrangler 
 
Join Date: Sep 2010
Location: Columbus
Posts: 138
No didn't do that going on red for power black for ground. But I will give it a shot.
Unclejimbo is offline  
post #4 of Old 06-20-2013, 08:17 PM Thread Starter
Unclejimbo
Registered User
1993 YJ Wrangler 
 
Join Date: Sep 2010
Location: Columbus
Posts: 138
Actually thinking about it, to test the light I hooked it up directly to the battery red to pos and black neg and the light lit so I don't think it could be that.
Unclejimbo is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome