im holding a gun to my head - Page 5 - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Wrangler Forums > YJ Wrangler Technical Forum > im holding a gun to my head

Savvy Billet LED Tail LightsLight up the holidays with LED lights from JeepHutIntroducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed Line

Reply
Unread 08-14-2011, 11:44 AM   #61
riverhippy
Registered User
1991 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: pic is my girlfriend/fiancee, mi
Posts: 240
WOOHOO!!!! took jeep to the beach yesterday!! the two main problems that were at issue were the head gasket and the cps, both give very similar symptoms. After i fixed the head gasket, the problems continued till i tracked down a wiring prom in the cps....thanks for all the help guys!! you f**king rock!!!

riverhippy is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 08-14-2011, 11:45 AM   #62
riverhippy
Registered User
1991 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jul 2011
Location: pic is my girlfriend/fiancee, mi
Posts: 240
im coding 23 still and have already replaced the sensor. is it the ecm or a wiring prob? im assuming there is a short.
riverhippy is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 08-14-2011, 01:50 PM   #63
oldtime_ironman
Web Wheeler
1991 YJ Wrangler 
 
Join Date: Dec 2010
Location: 14304 Niagara Falls, NY
Posts: 2,540
Quote:
Originally Posted by riverhippy View Post
im coding 23 still and have already replaced the sensor. is it the ecm or a wiring prob? im assuming there is a short.
It could also be an "open" meaning a broken wire. Even if a wire looks OK on the outside it can still be broken on the inside. So you're gonna have to check for continuity between the CPS connector and the ECU.

You already did the head gasket, so now yer down to just this one thing.

Grats on the beach!
oldtime_ironman is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 08-15-2011, 11:05 AM   #64
Que89YJ
Web Wheeler
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2008
Location: Detroit, Michigan
Posts: 15,691
Did you do the battery reset after you repaired it? You need to pull the battery connection for a long 10 count to clear the fault codes.
Que89YJ is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Tags
backfiring , help please , loss of power , sputters , YJ

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.