High idle ???? - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-05-2015, 04:36 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: May 2014
Posts: 7
High idle ????

Is it fine if my yj idles at 800-900rpm

trevo656 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 Old 01-05-2015, 05:33 PM
Registered User
1989 YJ Wrangler 
Join Date: Dec 2014
Location: Miami
Posts: 91
Was it the first time that you drove it? If not, where was idling before?

"Who put this thing together, Me"
"Who do I trust, Me"
With the help of jeepforum.com of course
LoneYJranger is offline  
post #3 of 3 Old 01-05-2015, 06:01 PM
Chrisnvegas's Avatar
1992 YJ Wrangler 
Join Date: Dec 2012
Location: The Desert
Posts: 4,410
It's difficult to say.
The details of your jeep are being kept secret.

If someone swapped in a 35hp Briggs and Stratton V-twin, it would be kind of low. They idle at @1500

(Psssst! Fill out your profile so we know about your Jeep!)

International Union of Operating Engineers
Chrisnvegas is online now  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome