Help! Jeep wont crank. - Page 2 - JeepForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 22 Old 10-11-2013, 06:38 PM Thread Starter
YJ-JoeyC
Registered User
1993 YJ Wrangler 
 
Join Date: Oct 2013
Location: medford
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Apollo12227 View Post
Are you sure? If I remember correctly you should only have like 3 wires going to the fuel tank... Those 3 looked in-tact.
I'm not home right now, but I think the small crappy quality picture is making it hard to see what I'm showing. Ill post back in a little while with a better picture and how exactly do I check the relays?

YJ-JoeyC is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 22 Old 10-11-2013, 06:46 PM
Apollo12227
Registered User
1992 YJ Wrangler 
 
Join Date: Oct 2009
Location: Orlando
Posts: 2,663
Quote:
Originally Posted by YJ-JoeyC View Post
I'm not home right now, but I think the small crappy quality picture is making it hard to see what I'm showing. Ill post back in a little while with a better picture and how exactly do I check the relays?
If your horn works, you can swap your horn relay into the other slots... I don't think it is a relay issue, but it is a free way to eliminate them as an issue.
Apollo12227 is offline  
post #18 of 22 Old 10-11-2013, 07:07 PM
The_Goob
Hell on Wheels
 
The_Goob's Avatar
1991 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jun 2012
Location: Walcott
Posts: 4,410
Garage
auto shutdown relay maybe, or maybe fuse to computer since the light is off for that
The_Goob is online now  
post #19 of 22 Old 10-11-2013, 10:33 PM
DauntlessDad
Registered User
1988 YJ Wrangler 
 
Join Date: Oct 2013
Location: Easthampton
Posts: 1
Check the "Fusible Links" too!
DauntlessDad is offline  
post #20 of 22 Old 02-07-2014, 12:45 PM
timduncann
Registered User
1994 YJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 15
I'm kind of having the same problem right now. I have a 94 yj with the 2.5 5 speed manual and I'm getting lights on my gauges but it won't crank and I can't hear the fuel pump prime like I usually can. And none of the gauges are working either. Any ideas?
timduncann is offline  
post #21 of 22 Old 02-07-2014, 02:00 PM
Mark05059
Registered User
1989 YJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2009
Location: quechee Vermont
Posts: 4,697
Timduncann start a new thread so that we can help you better.

1998 ZJ 5.2 Auto

1989 Wrangler Black Bone Stock 2.5l 5spd
/l , [____],
|---L--[]lllllll[]-
()_) ()_)==O=)_)
Mark05059 is offline  
post #22 of 22 Old 02-07-2014, 02:39 PM
timduncann
Registered User
1994 YJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 15
I did already. It wasnt to long ago
timduncann is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome