Cut wire harness...any idea where these go? - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 09-24-2017, 09:52 AM Thread Starter
Waternut
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 30
Cut wire harness...any idea where these go?

Looking at buying a Wrangler and it needs some attention. It runs ok but not great. The engine is a 2.5L in an 88 model.

I saw all of these wires just cut. Anyone have any idea what these go to? I'm kind of thinking the dash gauges but not sure.

Attached Thumbnails
20170924_103754_resized.jpg   20170924_103758_resized.jpg  
Waternut is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 09-24-2017, 09:55 AM
jbolty
Moderator
 
jbolty's Avatar
1990 YJ Wrangler 
 
Join Date: Jun 2007
Location: San Diego
Posts: 18,609
Garage
most of that goes directly to the ECM. Seems odd that it's running at all

.
"The right to be heard does not necessarily include the right to be taken seriously." —Hubert Humphrey
.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
jbolty is offline  
post #3 of 5 Old 09-24-2017, 09:58 AM Thread Starter
Waternut
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 30
That's what I was afraid of... It misfired a bit when trying to rev it cold but after 30-45 seconds, it went away. I figured that was due to having sat for a couple weeks plus a cracked exhaust manifold. It's got an aftermarket exhaust it's hard to tell if it sounds sick or if it's just the exhaust.
Waternut is online now  
 
post #4 of 5 Old 09-24-2017, 03:36 PM
JeepJJ
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 68
Everything has been replaced with an MPFI setup. Originally it would have been TBI. Those wires were for the original setup. Not sure why they are still there because I imagine the harness has been replaced.
JeepJJ is offline  
post #5 of 5 Old 09-24-2017, 03:57 PM Thread Starter
Waternut
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 30
Quote:
Originally Posted by JeepJJ View Post
Everything has been replaced with an MPFI setup. Originally it would have been TBI. Those wires were for the original setup. Not sure why they are still there because I imagine the harness has been replaced.
You sir have a really good eye. Thanks for the help!
Waternut is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome