Clutch problems -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-18-2014, 03:04 PM Thread Starter
Registered User
1995 YJ Wrangler 
Join Date: Jan 2014
Location: Savannah
Posts: 6
Clutch problems

I have a 95 4.0. Last week my clutch got spongy. Then I lost all pedal pressure. I replaced the master cylinder and slave cylinder but still no pressure. Any ideas?

dannytogo is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 01-18-2014, 04:54 PM
Registered User
1987 YJ Wrangler 
Join Date: Feb 2008
Location: Southwest
Posts: 129
Some of the 95's used a one-piece unit, that is, the master, plastic hose and slave are all one piece, connected at the factory and filled with fluid and bled at the factory.
You can get these, install them, step on the clutch, then top off the fluid and you're done -- or if you replaced components individually, it sounds like your clutch hose failed.

I used an oem replacement with an Advance Adapters slave and stainless braided hose. I recommend their 60 inch hose. I used a 42" hose and it's JUST barely long enough. I will either upgrade the fitting at the slave to a 180* hard fitting (brake line fitting from Summit Racing) or maybe add their extension hose if it becomes a problem.
GrEmLiN is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome