JeepForum.com

JeepForum.com (http://www.jeepforum.com/forum/)
-   YJ Wrangler Technical Forum (http://www.jeepforum.com/forum/f12/)
-   -   Another fuel pump issue (http://www.jeepforum.com/forum/f12/another-fuel-pump-issue-1570425/)

Unclejimbo 09-02-2013 02:36 PM

Another fuel pump issue
 
Trying to help a buddy figure out his fuel issue. When the key is on or off the fuel gauge is pegged at full, the pump wont prime when the key is turned on, I am only getting 8 volts back to the pump, relays are good, there isnt a ground at the ebrake, tore apart the pdc to clean everything up, checked every inch of wire from tank to engine, replaced the connector ends, tested pump and it work, we actually have it wired to a toggle switch right now so it can be driven. Changed out entire under dash harness due to a security system that way its fresh and good to go (plus that fixed mine). I think thats all ive tried, im sure im forgetting something. But I am at a wall, I am out of options besides swapping out the under hood harness. Oh yeah even tried another computer I had and still nothing. I know when I tested pins on the ecu I concluded the auto shutdown was being activated and have no clue why. Any help would be beyond appreciated as this has become a nightmare. Thanks

Que89YJ 09-02-2013 05:58 PM

Pm sent. Call me

rep-tile 09-03-2013 12:55 AM

May be an issue with the ballast resistor; have you tried bypassing it?

Que89YJ 09-03-2013 04:10 AM

The 8 volts is the fuel level. I will have him fill in the fix when it's done. Hard to do this one on the forum.


The time now is 08:12 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.