vacuum problem.. - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 Old 08-08-2010, 03:02 PM Thread Starter
dilla21
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Elizabeth, CO
Posts: 4
vacuum problem..

just noticed that the vacuum line that connects to the front diff was dragging on the ground (still connected to the pass side of the diff). Where exactly does the other end tap into? I cant find a vacuum block anywhere/noob. thanks

dilla21 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 08-08-2010, 03:27 PM
Holder350
Registered User
1995 XJ Cherokee 
 
Join Date: Oct 2007
Location: Whitesburg
Posts: 5,293
If you are referring to the axle disconnect, it should run back to the transfer case to a vacuum switch.

95' XJ Country - Stock Skids - D30/D35 Limited Slip - 3" Lift - 31x10.50R15 - 4.0 HO - AX15 - NP231

98' XJ Classic - D30/C8.25 - 4.5" RC Lift - 33x12.50R15 - 4.0 HO - AW4 - NP231
Quote:
Originally Posted by Azzy View Post
You can tell the character of a person in how they treat someone who can do nothing for them.
Holder350 is offline  
post #3 of 7 Old 08-08-2010, 03:40 PM Thread Starter
dilla21
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Elizabeth, CO
Posts: 4
would this hose connect to the t-case or a vacuum log in the engine comp? like i said, new to jeeps..
dilla21 is offline  
post #4 of 7 Old 08-08-2010, 04:21 PM Thread Starter
dilla21
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Elizabeth, CO
Posts: 4
where would this vacuum switch be? by the speed sensor?
dilla21 is offline  
post #5 of 7 Old 08-08-2010, 04:46 PM
Holder350
Registered User
1995 XJ Cherokee 
 
Join Date: Oct 2007
Location: Whitesburg
Posts: 5,293
Right by the red ID tag

95' XJ Country - Stock Skids - D30/D35 Limited Slip - 3" Lift - 31x10.50R15 - 4.0 HO - AX15 - NP231

98' XJ Classic - D30/C8.25 - 4.5" RC Lift - 33x12.50R15 - 4.0 HO - AW4 - NP231
Quote:
Originally Posted by Azzy View Post
You can tell the character of a person in how they treat someone who can do nothing for them.
Holder350 is offline  
post #6 of 7 Old 08-09-2010, 06:54 PM Thread Starter
dilla21
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: Elizabeth, CO
Posts: 4
got it figured out holder, it was the breather hose.. thanks for the input!
dilla21 is offline  
post #7 of 7 Old 08-09-2010, 07:06 PM
Holder350
Registered User
1995 XJ Cherokee 
 
Join Date: Oct 2007
Location: Whitesburg
Posts: 5,293
Cool deal man, glad it was a simple solution

95' XJ Country - Stock Skids - D30/D35 Limited Slip - 3" Lift - 31x10.50R15 - 4.0 HO - AX15 - NP231

98' XJ Classic - D30/C8.25 - 4.5" RC Lift - 33x12.50R15 - 4.0 HO - AW4 - NP231
Quote:
Originally Posted by Azzy View Post
You can tell the character of a person in how they treat someone who can do nothing for them.
Holder350 is offline  
Reply

Tags
4wd , vacuum lines

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Vacuum Problem? Doitsouthstyle XJ Cherokee Technical Forum 2 04-28-2010 06:43 AM
Another Vacuum Problem :0 dug320 XJ Cherokee Technical Forum 2 04-25-2010 10:38 PM
Vacuum Problem.... edolivett XJ Cherokee Technical Forum 5 12-17-2007 12:18 AM
86 xj vacuum problem noir XJ Cherokee Technical Forum 8 07-28-2006 09:37 PM
Troubleshoot vacuum problem???? SoloHiker XJ Cherokee Technical Forum 2 10-30-2005 09:09 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome