Turn signals stopped working - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Cherokee & Comanche Forums > XJ Cherokee Technical Forum > Turn signals stopped working

Year End Clearance Sale! Save 20%NEW!! HMF 50"-52" light bar mounting brackets!! Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed Line

Reply
Unread 03-02-2006, 09:39 AM   #1
Jenniegirl
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: CT
Posts: 33
Turn signals stopped working

What's the deal???

I have a 2000 Cherokee and today my turn signals just stopped working. I had been having problems with them for a while. They'd blink then just freeze. They were working fine this morning when my husband was driving but when I went to go to the grocery store before work, I put on my right signal, it blinked then nothing. I tried my left. .. nothing.

What's the deal????

__________________
Jennie Girl
2000 Jeep Cherokee
Skyjacker 3" Lift
155k+ Miles
Jenniegirl is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-02-2006, 09:43 AM   #2
Kuasimodem
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Holmen, WI USA
Posts: 961
Sounds like the flasher unit under the dash has given up the ghost. You should be able to pick one up at any auto parts store.

It's located in the fuse panel.
__________________
White Jeep Club Member #1992
Original Rust Jeep Club Member #5!
Old Guy Jeep Club Member #1992

"The most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help." - Ronald Reagan
Kuasimodem is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-02-2006, 09:48 AM   #3
Jenniegirl
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: CT
Posts: 33
Cool! Thanks!
__________________
Jennie Girl
2000 Jeep Cherokee
Skyjacker 3" Lift
155k+ Miles
Jenniegirl is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-02-2006, 08:00 PM   #4
ManimaL89
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 9
I have an 01' and have had the same problem. I opened the dash up and now just hit the relay unit to make it work :P Must be shotty parts
__________________
2001 XJ Sport 4Dr Auto
RE 5.5 LA/RE monotube shocks
OBA - Sanden OEM Pump/2.5 Gallon Tank
Dana30 (ARB)/Chrysler 8.25" (ARB) (4.56 gears)
SSBC rear disc conversion kit
33" MTRs/ARB Front Bumper/Warn 8000 Winch
ManimaL89 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.