Rough Idle, Stalls - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Cherokee & Comanche Forums > XJ Cherokee Technical Forum > Rough Idle, Stalls

Artec Holiday Sale!Bead Lock Wheels! Raceline, Trail Ready, & Trail-GearROCKRIDGE4WD Introduces a NEW Jeep Wrangler JK *led* tail

Reply
Unread 03-05-2013, 03:13 PM   #1
StevenXJ
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Mar 2009
Location: New Jersey
Posts: 112
Rough Idle, Stalls

I recently put a new O2 sensor in my 2000 Cherokee because the CEL was on for the Bank 1 Sensor 2 O2 sensor. The CEL will now go off maybe once a week for a day and come back on. It will also not clear. Now when I try to start my truck in the morning it sounds like it doesn't want to start then has a rough idle till it's warmed up. Does anyone have any suggestions? Is it possible that I might have just mis-wired the O2 sensor?

StevenXJ is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-05-2013, 06:15 PM   #2
CJ7-Tim
Real Jeeps have dents.
 
CJ7-Tim's Avatar
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Apr 2002
Location: out in the garage - Minneapolis, Minnesota
Posts: 22,086
What Check Engine Light trouble codes were downloaded before the O2 sensor swap ? Were they all fixed ?

What trouble codes do you have now ? Your Jeep is trying to tell you what is wrong.
__________________
.

Between 2009 when Obama took office, and 2013, median annual household incomes have fallen by more than $2,100.

Progressive Liberalism: Bringing you new Healthcare ideas so wonderful, they have to include mandatory participation ......

Originally Posted by Ronald W. Reagan: Government is not the solution to our problems; Government is the problem.
CJ7-Tim is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-06-2013, 12:43 AM   #3
StevenXJ
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Mar 2009
Location: New Jersey
Posts: 112
I can't remember the code number, but it was for the bank 1 sensor 2. Like too much voltage and something else.
StevenXJ is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.