4wd problem - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-27-2010, 11:11 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Dec 2010
Location: newburgh
Posts: 1
4wd problem

it seems that the 4wd is a position off in my 00' cherokee sport. it is in 4wh when the lever is in 2w, it is in neutral in 4wh, and it is in 4wl when the lever is in neutral. when i removed the lever cover i found a broken zip tie. any ideas?

ppaatt6 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 12-27-2010, 12:29 PM
Real Jeeps have dents
CJ7-Tim's Avatar
2000 XJ Cherokee 
Join Date: Apr 2002
Location: out in the garage - Minneapolis
Posts: 24,956
Adjust the 4x4 lever mechanism from underneath.


Attached Thumbnails


A recent Gallup public opinion poll shows the NRA, at 58% approval, has a higher approval rating than either Hillary Clinton or Barack Obama.

Progressive Liberalism: Bringing you new Healthcare ideas so wonderful, they have to include mandatory participation ...

Originally Posted by Ronald W. Reagan: Government is not the solution to our problems; Government is the problem.
CJ7-Tim is offline  

4wd , cherokee , sport

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
no problem like someone elses problem too_low XJ Cherokee Technical Forum 2 05-11-2010 08:08 PM
Unknown problem idle problem drunkenmonke XJ Cherokee Technical Forum 6 12-22-2007 10:56 AM
My problem with defrost/floor vent problem found ebk04 XJ Cherokee Technical Forum 2 07-17-2006 11:37 AM
Problem starting in warm weather! Anyone has the same problem?? keon XJ Cherokee Technical Forum 6 04-14-2006 06:39 PM
Ran into a problem doing my exhaust.. So now I have problem. XJ4oh XJ Cherokee Technical Forum 5 01-01-2006 03:59 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome